Arama sonuçlarınız

PEKİ ÜRETTİĞİMİZ KONUT VEYA BİNALAR YATIRIM ANLAMINDA NE KADAR GELİR GETİRDİ,NE ÖLÇÜDE PRİM YAPTI ?

Gönderen admin üzerinde 21 Şubat 2019
| 0

Birincisi Kıbrıs da ötv yok bu yüzden Türkiye de lüks sayılı tüm üretimler ve tüketim malzemeleri çok daha ulaşılır seviyede. Ayrıca akaryakıt fiyatlarııda daha düşük bu da nispeten iş hayatını kolaylaştıran özellikler. Ada daha küçük ve trafik İstanbul ya da diğer büyük şehirlere kıyasla yok denilecek kadar az. Bu yüzden aynı vakitte çok daha fazla iş çıkarabilirsiniz. Türkiye de bir yatırımcı aldığı bir evi yazlık gibi kullanıp 3 ay yaz tatilini burada geçirdikten sonra 9 ay rahatlıkla Türkiye’de ki benzer fiyatlı dairesinin 12 aylık kirasından daha fazlasına kiraya verebilir. Bunları yaparken de dilerse tüm kira ile ilgili yönetimi ve vergi kısmını yatırımcı için halledebiliriz. Müşteri sadece bizimle muhatap oluyor.

7- Yapım İnşaat Kıbrıs da İSO 9001 belgesine sahip, kurumsal ve köklü tüm projelerini sorunsuz teslim etmiş ve sıfır sunum politikaları gütmüş bir şirket. Yaptığımız ürünün arkasında duran bir şirketiz.1200 müşterimizden yasal süreç yaşadığımız müşterimizin sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

Son 5 yılda kira gelirleri aylık %220, konut fiyatları yabancı para bazında Lefkoşa da %30, Girne de %70 arttı, TL değeri üzerinden rakamları %300 lerin üzerinde, GBP üzerinden olduğu için bu aralar GBP kuru diğer yabancı paralara karşı düşük ve iyi bir fırsat yaratıyor.

Önümüzeki yıllarda gelecek vadeden projelerimiz şehrin en kalabalık nüfuslu bir bölgesi olan Ortaköy’de AVM ve konutların beraber kullanıldığı bir proje ve yukarı Girne de yazın sıcağında bir nebze daha serin dağ evleri rağbet görecek gibi görünüyor.

Kıbrısda ki konut alıcısı ilk olarak konutu merkezi mi ona bakıp, firma güvenirliliği ve malzeme ve işçilik kalitesini sorguluyor. Konut Lefkoşa bölgesinde ise kuzey batı rüzgârlarını alması akşamları Lefkoşa’nın serin esintisinden yararlanması için önemli.  Girne de ise deniz manzarası veya denize uzaklığın sorgulandığı projeler ön planda. Balkon Kıbrıs halkının önceliği, halk hava güzel olduğundan yılın 10 ayı balkonda kahvaltı yapabiliyor. Genelde müşteriler satış sonrası servis için geçmişi olan ve kurumsal firmaları tercih ediyor.

En çok satış yaptığımız konutlar ise 2 yatak odalı konutlar; Popüler, kiralaması kolay ve ileride çocukların ilk evleri olacak büyüklükte yaşam alanları. Hayata yeni başlayan bir ailenin ilk evi ya da muhteşem bir yatırım aracı. 450 GBP (2115 TL) ye kadar kira almak mümkün olduğu gibi konut fiyatı da yıldan yıla değer kazanıyor.

Lüks konut sekmeninde insanların konfor anlayışı akıllı evler, yüksek izolasyonlu duvarlara, daha minimalist iç mekân tasarımlı konutlara doğru kaymakta.

Evet Dağ evlerine ormanlık alanlar içerisindeki konutlara talepler yükselmekte.

2012 yılında 465 GBP metre kare olan fiyatlar şu an da 680 GBP metrekare fiyata satılıyor. Bu oran %40 lık bir artışa denk gelmektedir.

Cevap Yaz

Email adresiniz gizli kalacak.